Τετάρτη, 26/09/2018
logo

Σχετικά με μας

Δημοσίευτηκε : Κυρ, 18/12/2011

Τι είναι το imedical.gr

To imedical.gr είναι η πραγμάτωση μιας μεγάλης επιθυμίας μας, να δημιουργήσουμε ένα portal, που θα αναφέρεται αποκλειστικά στον ευαίσθητο χώρο της υγείας και σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που αυτός περιλαμβάνει.

Κίνητρο μας η ανησυχία και το ενδιαφέρον μας για τις ραγδαίες εξελίξεις που πραγματοποιούνται στον τομέα της υγείας.

Βασική αρχή μας η  έγκυρη ενημέρωση και η παροχή πληροφοριών, μελετών και άρθρων για το παρόν και το μέλλον του συστήματος παροχής υπηρεσιών υγείας.

Επιδίωξή μας είναι η συνεχής επαφή με ανθρώπους που λειτουργούν στον τομέα της υγείας προκειμένου να αποτυπώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την υφιστάμενη κατασταση.

Ποιος είναι ο σκοπός του imedical.gr

Σκοπός του imedical.gr είναι να αποτελέσει μια διαδικτυακή κοινότητα, όπου θα ανταλλασουν πληροφορίες, γνώση και εμπειρίες όλοι οι συντελεστές που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών υγείας, ιατροί, νοσηλευτές, ιατρικοί επισκέπτες, μηχανικοί βιοιατρικής τεχνολογίας κ.α

Ποιοι είμαστε

Το imedical.gr αποτελεί μια ανεξάρτητη ενημερωτική πύλη που στοχεύει στην ελεύθερη έκφραση, τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν επαγγελματίες από όλο το φάσμα των υπηρεσιών υγείας όπως ιατροί, νοσηλευτές, οικονομολόγοι, στελέχη φαρμακευτικών κ.α.


Ακολουθήστε μας

Εγγραφή στο newsletter