Τετάρτη, 26/09/2018
logo

Καταγγελία σύμβασης ΠΦΣ - ΕΟΠΥΥ σε περίπτωση περικοπών συνταγών

Δημοσίευτηκε : Πεμ, 22/06/2017

Απειλές για καταγγελία της σύμβασης που αφορά σε αναλώσιμο υγειονομικό υλικό από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο σε περίπτωση κουρέματος των οφειλών του οργανισμού προς τα φαρμακεία εξαιτίας λαθών στην υποβολή.

Ειδικότερα ο ΠΦΣ αναφέρει ότι  με έκπληξη ενημερωθήκαμε από Προέδρους Φαρμακευτικών Συλλόγων ότι λαμβάνουν ενημέρωση από τις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ για περικοπές συνταγών που αφορούν τον Ιανουάριο 2017 λόγω λαθών που διαπιστώνονται κατά τον έλεγχο.

Όμως αυτό είναι απαράδεκτο, δεδομένου ότι στις συζητήσεις μας συμφωνήσαμε να μην γίνει καμιά περικοπή για τους πρώτους μήνες εφαρμογής της συμβάσεως, δεδομένου ότι δεν λειτουργούσε την περίοδο εκείνη το e-dapy προμηθευτών.

Για το λόγο αυτό ζητούμε την άμεση συνέχιση της διαδικασίας πληρωμής, χωρίς την περικοπή οποιαδήποτε συνταγής αναλωσίμων που αφορά σε πρώτη φάση τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Σε αντίθετη περίπτωση σας δηλώνουμε ότι ο Π.Φ.Σ. θα προβεί άμεσα στην καταγγελία της από 02.01.2017 μεταξύ μας συμβάσεως σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. iii αυτής λόγω παραβάσεως εκ μέρους σας των όρων της. 


Ακολουθήστε μας

Εγγραφή στο newsletter