Τετάρτη, 26/09/2018
logo

Παράταση χρόνου παραλαβής αιτημάτων παροχών σε είδος από τον ΕΦΚΑ

Δημοσίευτηκε : Παρ, 03/02/2017

Ο ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε ότι τα υποκαταστήματα ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) θα συνεχίσουν να παραλαμβάνουν αιτήσεις δικαιούχων για αποζημίωση δαπανών για παροχές ασθένειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι όλα τα Περιφερειακά και Τοπικά Υποκαταστήματα Μισθωτών ΕΦΚΑ (τ.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ), θα συνεχίσουν να παραλαμβάνουν αιτήματα δικαιούχων για αποζημίωση δαπανών για παροχές ασθένειας σε είδος, που πραγματοποιήθηκαν έως και τις 28-2-2017. Τα ανωτέρω αιτήματα θα διαβιβάζονται, στις αρμόδιες Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ.

Ειδικότερα για τον μήνα Φεβρουάριο, δεν θα πρέπει να παραλαμβάνονται αιτήματα δικαιούχων για αποζημίωση δαπανών που πραγματοποιήθηκαν από 1-2-2017 έως και 28-2-2017 και αφορούν στην προμήθεια υγειονομικού υλικού, Ακουστικών–Ορθοπεδικών-Αναπνευστικών Ειδών, καθώς και Συμπληρωμάτων Ειδικής Διατροφής. Για τα ανωτέρω είδη ο ΕΟΠΥΥ βρίσκεται σε διαδικασία υπογραφής συμβάσεων με τους παρόχους αυτών.

Η υποβολή των δαπανών αυτών θα διενεργείται μόνον μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών υποβολών από συμβεβλημένους παρόχους και όχι από τους ασφαλισμένους


Ακολουθήστε μας

Εγγραφή στο newsletter